Over ons

Legemaat Makelaardij is een makelaarskantoor in Voorthuizen waar klantvriendelijkheid voorop staat!

Wij zijn Aalt en Arina Legemaat en zijn 16 jaar geleden samen gestart met ons makelaarskantoor in Voorthuizen. Eerst vanuit een kantoor in onze woning, een aantal jaren later hebben wij een sfeervolle kantoorruimte aan de Lange Zuiderweg 68 in Voorthuizen gerealiseerd. Een plek omgeven door natuur, waar het heerlijk werken is!

Aalt Legemaat, uw makelaar en taxateur in o.a. Voorthuizen, en Arina Legemaat staan voor u klaar om u te helpen en te ontzorgen bij de verkoop of aankoop van uw woning, bedrijfs- en agrarisch onroerend goed. Wilt u een makelaar die luistert naar uw wensen, klantgericht is, ruimschoots de tijd voor u neemt en desgewenst alle zaken uit handen neemt??? Dan bent u bij ons aan het goede adres! 

Aalt Legemaat mag RM (Register Makelaar) en RT (Register Taxateur) achter zijn naam zetten. Wij zijn aangesloten bij VBO Makelaar (Vereniging Bemiddeling Onroerend goed), een actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed. Door verplichte educatietrainingen houden wij onze vakkennis op peil en blijven wij up-to-date om optimale kwaliteit te kunnen garanderen.

Ons werkgebied is voornamelijk op de Veluwe met o.a. de prachtige plaatsen Voorthuizen, Garderen, Terschuur, Putten, Nijkerk en Barneveld. Ook in Scherpenzeel en Woudenberg komt u ons tegen.

Uw wensen staan bij Legemaat Makelaardij centraal. Wij werken met korte lijnen en persoonlijke benadering. Graag leggen wij in een vrijblijvend adviesgesprek uit op welke wijze wij werken. Aalt  en zijn team, de makelaar in Voorthuizen die meer voor u doet dan uw woning verkopen!