Beschrijving

Wij bieden u deze VRIJSTAANDE WONING met garage en berging aan, gelegen op een royaal perceel nabij de dorpskern. Aan de achterzijde een ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond. Een keurige bijkeuken met  aangrenzend een grote garage. De vide met een uitzicht op de keurig ingerichte hal maakt het geheel compleet. Door de grootte en ligging van de achtertuin kunt u de gehele dag genieten van de zon!

Indeling

Begane grond:
Entree/Hal. Vanuit de hal met vide komt u in de woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, toilet en de bijkeuken. De vide geeft een open karakter aan deze woning. De hal, woonkamer en keuken  zijn voorzien van een  prachtige parketvloer. De woonkamer met een open keuken met een keukenblok in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur, zijn gesitueerd aan de voorzijde van de woning met vrij uitzicht over een plantsoen. Een gezellige zithoek in de woonkamer om de gashaard met schouw! Verder is op de begane grond een royale slaapkamer en de praktische badkamer met een douchecabine en een wastafelmeubel gerealiseerd.  Een bijkeuken met de aansluiting voor de wasmachine en droger, meterkast en een berging met een installatie voor de luchtverwarming. De bijkeuken is tevens de achteringang en geeft toegang tot de veranda en de sfeervolle achtertuin. Aangrenzend de garage met een elektrische garagedeur en een loopdeur naar de achtertuin.

Eerste verdieping

Een vide met een uitzicht op de sfeervolle hal. Overloop met toegang tot de tweede en derde slaapkamer en een berging.

Tuin

De keurig onderhouden achtertuin is gesitueerd op het oosten. Een sfeervolle aangelegde tuin met sierbestrating, gras, bordes. Een veranda over de gehele breedte van de woning. Een royale tuin, zodat u de gehele dag kunt genieten van de zon. Een oprit voorzien van sierbestrating met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De veranda is ook via de achtertuin bereikbaar. 
Een aangebouwde stenen garage met een kleine zolderberging, aangrenzend een houten berging voor uw tuingereedschap.

Kenmerken