Beschrijving

Wij bieden u deze VRIJSTAANDE RECREATIEWONING, ondergrond, erf en tuin aan gelegen op het fraaie recreatiepark "De IJsvogel" met diverse voorzieningen. Houdt u van klussen en werken in de tuin? En vindt u het een uitdaging om uw recreatieverblijf en tuin geheel naar eigen stijl in te richten? Dan is dit de recreatiewoning voor u!

De parkkosten in 2021: € 1.305,91, inclusief vuilafval. Exclusief Gas/Electra/Water

Bijzonderheden: 
-alle roerende zaken blijven achter in het recreatieverblijf en de berging,
-het recreatieverblijf mag niet permanent worden bewoond.

Indeling

Entree. Woonkamer met een erker en openslaande deuren naar het terras en de tuin. Open keuken met een keukenblok in rechte opstelling voorzien van een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak en een spoelbak. Voor de warmtevoorziening in de woonkamer een gaskachel en verder radiatoren. Voor het warme water is een geiser aanwezig. Twee (Slaap)kamers, waarvan één met inbouwkasten. Badkamer met  een douchecabine, wastafel en een toilet. In de woonkamer ligt vloerbedekking, de keuken en de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

Tuin

Rondom het recreatieverblijf met een terras en een blokhut achter in de tuin. De tuin is overwoekerd door struiken en is verwaarloosd.

Kenmerken