Beschrijving

Wij bieden u deze VRIJSTAANDE WONING en BIJGEBOUWEN aan op een unieke locatie, een heerlijke plek in het midden van het land, omringd door weilanden, oneindige bossen en natuur. Een echte buitenkans voor degene die genieten wil van privacy, rust en ruimte! Wie wil dit nu niet, in de nabije omgeving volop wandelpaden en uitgestrekte bossen met gevarieerd houtopstand, welk in alle seizoenen schitterende taferelen oplevert. De woning en het bakhuis zijn gezamenlijk één wooneenheid. Met zoveel ruimte om de woning is er altijd wel een plek te vinden met een  prachtig uitzicht waar u kunt genieten van de zon of juist van de schaduwrijke plekjes.
Wij nodigen u van harte uit deze woning te komen bezichtigen en de unieke sfeer te ervaren!

Bijzonderheden:
-	Gelegen op een royaal perceel van circa 7300 m²!
-	De genoemde inhoud en gebruiksoppervlakte zijn van de woning en het bakhuis samen.

Indeling woning:

Begane grond;
Entree/Hal met trapopgang, toilet en toegang tot de woonkamer, keuken, slaapkamer, bijkeuken en de badkamer. Woonkamer met een schouw aan de voorzijde van de woning met een prachtig vrij uitzicht over de weilanden. Half open keuken met een keukenblok in rechte opstelling voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasmachine, oven en een rvs spoelbak. Slaapkamer met een vaste kast. Bijkeuken met de aansluiting voor de wasmachine en de geiseropstelling. Eenvoudige badkamer met douche en een wastafel. Tweede hal met de toegang naar het terras en de achtertuin, waar u heerlijk kunt genieten van het weidse uitzicht.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de twee slaapkamers. Veel berging op deze verdieping.

Indeling bakhuis:
Entree met toegang tot de keuken, de twee slaapkamers en de badkamer met  douche, wastafel en toilet. Aangrenzend de keuken een woonkamer met een gashaard.

De woning en bakhuis worden verwarmd door een gashaard. Warm watervoorziening in, zowel de woning en het bakhuis, middels geisers.

Garage/berging:
Een garage met parkeergelegenheid voor één auto, voorzien van een kanteldeur en loopdeur. Vlizotrap naar de zolderberging. Berging met een loopdeur.

Tuin:
Om de woning veel heerlijke plekken waar u kunt genieten van het buiten zijn en de rust! Voor de woning een onderhoudsvriendelijke tuin, Voor en achter de woning royale grasvelden met aangrenzend de weilanden en een vrij uitzicht. Naast de garage een terras voorzien van een zonnescherm. Met zoveel ruimte is er altijd wel een plek te vinden met een prachtig uitzicht waar u kunt genieten van de zon of van de schaduwrijke plekjes.

Kenmerken