Beschrijving

Wij bieden u deze VRIJSTAANDE WONING met inpandige garage en een houten berging aan op een unieke locatie, een heerlijke plek in het midden van het land, omringd door weilanden, bossen en natuur. Een echte buitenkans voor degene die genieten wil van privacy, rust en ruimte! Wie wil dit nu niet, aangrenzend het “Landgoed Appel” wonen, met volop wandelpaden en uitgestrekte bossen met gevarieerd houtopstand, welk in alle seizoenen schitterende taferelen oplevert. De woning met een gastenverblijf, maakt mantelzorg mogelijk. Maar kantoor aan huis is ook eenvoudig te realiseren. Zo wordt thuis werken op een prachtige plek mogelijk! Met zoveel ruimte om de woning is er altijd wel een plek te vinden met een  prachtig uitzicht waar u kunt genieten van de zon of juist van de schaduwrijke plekjes.
Wij nodigen u van harte uit deze woning te komen bezichtigen en de juiste, unieke sfeer te ervaren!

Bijzonderheden:
-	2 aansluitingen voor glasvezel aanwezig.

Indeling

Begane grond:
Entree/Hal met meterkast, trapopgang en toegang tot de woonkamer. Woonkamer met een gashaard en schouw aan de voorzijde van de woning met een prachtig uitzicht over de boomrijke tuin. Half open keuken met een keukenblok in U-opstelling voorzien van inbouwapparatuur. Via de openslaande deuren loopt u zo naar de serre met glazen schuifwanden, een heerlijke plek om te genieten van de tuin en het buitenzijn. In de keuken de 2e trap naar de verdieping. Bijkeuken/hal met de witgoedaansluitingen. Een keurige badkamer met een douchehoek, wastafelmeubel, designraditor, toilet met fonteintje. Deur naar de  tweede hal met toegang tot het gastenverblijf. Deze hal is de entree voor het gastenverblijf. Woonkamer met openslaande deuren naar het terras en de tuin. Open keuken in L-opstelling voorzien van inbouwapparatuur. Badkamer met een douchehoek, wastafelmeubel, designradiator, toilet en een urinoir. Hal met trapopgang naar de 2 slaapkamers boven de garage. Toegang tot de inpandige garage.

Eerste verdieping

Woongedeelte 1:
Middels de trapopgang in de hal komt u op de overloop met toegang tot twee slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer aan de voorzijde van de woning met een schuifwand, lichtinval middels een dakraam en een raam in de kopgevel. Een royale slaapkamer voorzien van een dakkapel en een dakraam. 
De trapopgang in de keuken geeft u toegang tot de 2e overloop met schuifdeuren naar de 3e slaapkamer met een dakraam en een raam in de kopgevel. 

Woongedeelte 2:
Trapopgang in hal van het gastenverblijf naar de overloop en de 2 slaapkamers.

Tuin

Om de woning veel heerlijke plekken waar u kunt genieten van het buiten zijn en de rust! Een fraai aangelegde tuin met boompartijen, hagen en planten. Met zoveel ruimte is er altijd wel een plek te vinden met een prachtig uitzicht waar u volop kunt genieten van de zon of van de schaduwrijke plekjes.

Garage/berging:
Een inpandige garage met parkeergelegenheid voor één auto, voorzien van een elektrische roldeur. Een vrijstaande houten berging met zadeldak in de tuin.

Kenmerken