Vorige | Volgende
Verkocht

Harderwijkerkarweg 6 Stroe

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

0342-476623

info@legemaatmakelaardij.nl

Omschrijving

Wij bieden u op een prachtige, natuurlijke, groenrijke locatie, in het buitengebied van Stroe gelegen, bedrijfsruimte aan. De bedrijfsruimte van circa 170 m² is uitermate geschikt voor een kleine zelfstandige. Bedrijfsbestemming: (bedrijf-loonbedrijf). Uitermate geschikt voor een dienstverlenend bedrijf in de duurzame sector. Buitenopslag is toegestaan. Op het perceel van 4107 m² staat verder nog...

Kenmerken

Soort woning
Loods
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1994

Omschrijving

Wij bieden u op een prachtige, natuurlijke, groenrijke locatie, in het buitengebied van Stroe gelegen, bedrijfsruimte aan. De bedrijfsruimte van circa 170 m² is uitermate geschikt voor een kleine zelfstandige. Bedrijfsbestemming: (bedrijf-loonbedrijf). Uitermate geschikt voor een dienstverlenend bedrijf in de duurzame sector. Buitenopslag is toegestaan. Op het perceel van 4107 m² staat verder nog een stenen kantoor/kantine van circa 40 m². Het geheel is deels bestraat.

Bijzonderheden:
-gelegen buiten de bebouwde kom van Stroe, dicht bij de op- en afrit naar de A1
-eigen inrit met een stijlvolle eiken houten toegangspoort
-krachtstroom aanwezig.

De bedrijfsruimte (circa 1994) is voorzien van gevels met een natuurlijke uitstraling met gepotdekseld blank hout en hoge rekken waar klimplanten tegenop groeien, onderzijde is voorzien van gestucadoorde muren, antracietkleurige dakbedekking. Afmetingen: circa 9 x 19 meter en de totale vloeroppervlakte is circa 170 m².
De hal is verdeeld in twee afdelingen, voorzien van twee hoge, elektrische toegangsdeuren en aan de zijkant een loopdeur.

Goed bijpassend, smaakvolle, in dezelfde natuurlijke "look" stenen schuur (circa 1970) is ingericht als kantoor/kantine, is van steen met spouw en met een pannen gedekt dak. De binnenmuren zijn gestucadoord met leem. De kantoorruimte/kantine is gelegen op korte afstand van de bedrijfsruimte en ingericht als kantoor met keukenblok met op de 2e verdieping archief, opslagruimte. Verwarming door middel van een houtkachel.
Afmetingen bijgebouw: circa 5 x 8 meter en de totale vloeroppervlakte is circa 40 m².

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Loods
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Foto's

Kaart Harderwijkerkarweg 6 Stroe

naar Harderwijkerkarweg 6 Stroe
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand